Πολιτική αλλαγών - επιστροφών:

Στόχος μας είναι κάθε μια από τις τσάντες μας να ικανοποιεί πλήρως τον παραλήπτη της. 
 

Αν παρ’ όλα αυτά η τσάντα σας δεν σας ικανοποιεί, μπορείτε να την αλλάξετε με κάποια άλλη ή ακόμη και να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων, αρκεί η τσάντα σας να μην είναι custom-made!

Εάν επιθυμείτε να προχωρήσετε σε αλλαγή ή σε επιστροφή χρημάτων, θα πρέπει να μας ενημερώσετε είτε τηλεφωνικά στο 697 203 2127, είτε μέσω email στο basileia@basileia.gr, είτε χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας, που θα βρείτε ΕΔΩ.

  • Η επιστρεφόμενη σε εμάς τσάντα πρέπει να είναι στην αρχική της κατάσταση και να συνοδεύεται από την απόδειξη πληρωμής.

  • Αλλαγή/επιστροφή, μπορεί να ζητηθεί εντός 7 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Μετά το πέρας του χρονικού αυτού ορίου, αλλαγές/επιστροφές δεν γίνονται δεκτές.

  • Το κόστος επιστροφής της τσάντας, σε εμάς, επιβαρύνει τον πελάτη. Η επιστροφή θα πρέπει να γίνεται με courier ή άλλο ασφαλή τρόπο και σε καμμία περίπτωση δεν μπορεί να γίνει μέσω ταχυδρομείου.

  • Σε περίπτωση αλλαγής, η καινούργια τσάντα αποστέλλεται με χρέωση παραλήπτη

  • Επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται, σε τραπεζικό λογαριασμό τον οποίο μας έχετε υποδείξει, μόνο αφού παραλάβουμε το επιστρεφόμενο προϊον και μόνο αφού ελεγχθεί ότι αυτή βρίσκεται στην αρχική της κατάσταση

  • Προϊόν το οποίο παραλαμβάνεται και δεν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση δεν δύναται να αντικατασταθεί (εκτός κι αν το λάθος επιβαρύνει εμάς), ούτε και να πραγματοποιηθεί επιστροφή χρημάτων για αυτό.